Synch^nify is een ecosysteem

Synch^nify is een overkoepelend platform voor ondernemers, bedrijven en/of organisaties; om op de meest effectieve manier toegang te bieden tot nieuwe kennis, producten en oplossingen die kunnen worden gebruikt bij het bouwen en vormgeven van projecten en ondernemingen met maatschappelijk/economische toegevoegde waarden.

Synch^nify met al haar samenwerkende partners, onderliggende clusters en integrale dienstverlening, vormen tezamen een ecosysteem die in belangrijke mate wil bijdragen aan een collectief welbevinden.

 

De nieuwe samenwerkingsvormen en kruisverbanden die ontstaan vanuit de diverse clusters en coöperatieve verenigingen binnen dit Ecosysteem, creëren gemeenschappelijke waarde voor al haar stakeholders. Daarbij is Synch^nify gestructureerd als een adaptieve organisatie die niet alleen van stijl kan wisselen, maar ook één die de condities kan creëren om complexe vraagstukken in een continue veranderende maatschappij op te lossen.

  • Synchnify is een vertaling van onze zienswijze op een nieuwe manier van samenwerken;
  • Een nieuwe manier van arbeid en sociaalondernemerschap;
  • Een concept dat beantwoordt aan het gewenste fundament dat als duurzame basis dient in deze tijd, waarop diensten en producten met maatschappelijke relevantie integraal kunnen worden ontwikkeld en aangeboden;

Doelstellingen

Synch^nify legt zich toe op het faciliteren van Integrale dienstverlening – tezamen met haar partners voor een samenhangende aanpak – gericht op het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken.

Laten we in contact komen

Is er nog iets onduidelijk of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op en wij helpen u zo spoedig mogelijk.