Verbinding & levensstijl

Lifestyle dienstverlening, producten en informatie op het gebied van Welzijn, veiligheid & Gezondheid, vanuit samenhang van alle leefgebieden.

Een samenwerking die inzet op het faciliteren, ondersteunen en mede ontwikkelen van strategieën en oplossingen, met als doel ondernemers, bedrijven en gemeenschappen te versterken als ook vitaal en gezonder te maken, maar ook weerbaar tegen huidige en toekomstige uitdagingen.

Synch^nify en partners stellen zichzelf ten doel om sectoren en gemeenschappen te verbinden en middelen te centraliseren om zo de individuele en collectieve capaciteiten te vergroten en om bedrijven en gemeenschappen te versterken zo ook buurtbewoners met wijkgerichte oplossingen.

De aan Synch^nify gelieerde partner organisaties stellen ondernemers uit verschillende landen en culturen in staat om samen te werken op een manier die:

  • Multi impact creëert op het gebied van gezondheid, vitaliteit en welbevinden.

Arbeid, Autonomie & Authenticiteit

Vanuit een integrale benadering en een samenhangend aanbod van diensten door onze partners het inzichtelijk maken van zowel het totaal van werkgebieden en leefgebieden van bedrijven, medewerkers en ondernemers als ook de samenhang van beiden.

Laten we in contact komen

Is er nog iets onduidelijk of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op en wij helpen u zo spoedig mogelijk.