De verandering in onze tijd

We zitten in een periode van transformatie, de samenleving verandert steeds meer van een hiërarchisch naar een meer complex systeem van diversiteit en inter-afhankelijkheid. Binnen diverse lagen van de samenleving is er een groeiende behoefte aan autonomie, zelfexpressie, flexibiliteit en zingeving. We zien steeds duidelijker dat de ‘one size fits all’ structuren niet meer werken.

Komende tijd staat voor meer verbinding tussen individuen en gemeenschappen, voor meer vrijheid en autonomie.

We zien grote bewegingen op het gebied van:

  • Individualisering,
  • Informalisering,
  • Informatisering,
  • Internationalisering

Er is een groeiende behoefte aan autonomie, flexibiliteit, duurzaamheid en zingeving bij het uitoefenen van werkzaamheden en in het arbeidsleven.

Er is ook een groeiende behoefte aan het beoefenen van een professie vanuit eigenheid – vanuit onze passie en eigen talenten.

Wat nu noodzakelijk is om de veranderingen in de komende tijd te faciliteren is een dynamische en wendbare organisatie bestaande uit diverse samenhangende subsystemen als een soort ecosysteem, waarbinnen een grotere mate van flexibiliteit en innovatiekracht ontstaat en ook kruisverbanden ontstaan die zijn gericht op het ontwikkelen van de beste oplossingen en het creëren van gedeelde waarde.

Ontwikkeling van oplossingen en concepten vanuit gemeenschapsvorming, die bestaat uit diverse samenhangende subsystemen, vergelijkbaar met een ecosysteem, waarbinnen een grotere mate van flexibiliteit en innovatiekracht ontstaat – Tegen deze achtergrond is Synch^nify, als een waarde-toevoegend, raamwerk ontwikkeld om als schakelbord te dienen voor en tussen verschillende sociaal ondernemers, organisaties, gemeenschappen met al hun potentieel en nieuwe initiatieven.

Over ons

Synch^nify is een overkoepelend platform voor ondernemers, bedrijven en/of organisaties; om op de meest effectieve manier toegang te bieden tot nieuwe kennis, producten en oplossingen die kunnen worden gebruikt bij het bouwen en vormgeven van projecten en ondernemingen met maatschappelijk/economische toegevoegde waarden.

Laten we in contact komen

Is er nog iets onduidelijk of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op en wij helpen u zo spoedig mogelijk.